Šeron Stoun: Tajne savršenog izgleda holivudske dive

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeron Stoun: Tajne savršenog izgleda holivudske dive

Tridesetog marta proslavila je pedeset osmi rođendan i tom prilikom, uz čuveni citat Lujze Hej, obećala da će godine koje su joj ostale biti najbolji deo njenog života. A malo je nedostajalo da Šeron Stoun uopšte ne stigne do njih, budući da je hodala samom ivicom smrti jednog oktobarskog jutra 2001. godine, kada je pucanje aneurizme prouzrokovalo udar na najpametniji holivudski mozak. Ponovo poklonjeni život promenio je njene poglede na svet. Shvatila je da nikad više neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << biti ista žena i da bi svaki dan trebalo živeti punim plućima, kao da je poslednji.

Pedesetosmogodišnja filmska diva, koja ima tri usvojena sina, zaista je kao dobro vino jer izgleda sve bolje kako vreme prolazi.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Šeron Stoun: Tajne savršenog izgleda holivudske dive

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.