Senzacionalna ponuda “Gorenja” i “Ariela”

Izvor: Scandal.rs, 26.Maj.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacionalna ponuda “Gorenja” i “Ariela”

Danas je više nego ranije važno na koji način se brine o odeći jer je većina garederobe u Istočnoj Evropi obojena i napravljena od tkanina koje zahtevaju posebnu pažnju pri pranju.

Nikada nije bilo lakše odabrati pravu mašinu za veš i deterdžent za zahtevnu odeću: “Gorenje” Sensocare mašina za veš i novi “Ariel” tečni prašak za pranje veša predstavljaju savršen spoj, napravljen da tkaninu učine istovremeno čistom i zaštićenom.

Potražite modele >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Gorenje” W7523 i W7423 po posebnoj ceni i na poklon ćete dobiti novi “Ariel” tečni prašak za pranje veša – prašak i gel u jednom. Ova neverovatna ponuda traje od 11. maja do 12. juna 2015.

Formula Ariel tečnog praška obogaćena je “deep clean complex” formulom za dubinsko pranje i sadrži patentiranu mešavinu snažnih enzima, sastojaka za čišćenje i moćnih dodataka koji prodiru u masne mrlje bez nanošenja štete tkanini i garderobi. Ovaj tečni prašak ne ostavlja čestice i tvrde ostatke koji mogu imati uticaja na boju ili oštetiti vlakna vaše garderobe, ostavljajući tkaninu mekom na dodir i odličog izgleda. Na ovaj način novi “Ariel” stavlja tačku na kompromise između uklanjanja fleka i nežne brige o odeći.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.