Selmu Bajrami fanovi prozvali zbog selfija bez šminke

Izvor: Tracara.com, 09.Dec.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selmu Bajrami fanovi prozvali zbog selfija bez šminke

Pevačica se našla na meti krtitika zbgo selfija bez šminke (foto: Instagram.com/selmabajrami.star) Pevačica Selma Bajrami naišla je na niz negativnih komentara svojih obožavalaca nakon što je na Instagram postavila fotografiju na kojoj pozira bez šminke. Bosanska zvezda, koja živi u Beču, pohvalila se fotografijom u prirodnom izdanju, na kojoj je vidimo u pidžami kako sedi u svom domu i uživa u gledanju filmova. #pidzamaparty #nostress #nomakeup #teeandcookies #movies🎬 A photo >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << posted by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on Dec 8, 2016 at 2:01pm PST Međutim, selfi fotografija izazvla je burne reakcije njenih fanova, koji su komentarisali da bez šminke gotovo da ne liči na sebe, a bilo je i prilično grubih kritika na račun njenih obrva. “Grozno, šta je uradila od sebe, ne mogu da razumem”, jedan je od komentara koje je Selma dobila.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seksi Olja izludela Amere u bikiniju (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 13:43

Foto: Instagram/montenegrina_olja..Atraktivna voditeljka i modna kreatorka Olja Crnogorac, koja je veliku pažnju privukla svojim brendom "Montenegrina dresses", trenutno boravi u Majamiju i njene slike u bikiniju nikoga neće ostaviti ravnodušnim...Olja je pokazala svoje zategnuto telo u bikiniju....A...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.