Selma Bajrami snimila duet sa matematičarkom! (video)

Izvor: Svet, 09.Okt.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Bajrami snimila duet sa matematičarkom! (video)

Zahvaljujući provokativnom tekstu duetska pesma Selme Bajrami i sve popularnije pevačice Enele Palavre već je privukla pažnju medija, a njihov “rat” oko muškarca završio čak i na naslovnicama izvesnih regionalnih časopisa.
Podsećamo, numera pod nazivom “Mlađe, slađe” bavi se sukobom dve atraktivne dame različitih životnih dobi, koje su zaljubljene u istog čoveka. One ga ubeđuju svim argumentima da su “prave žene kao vino, s godinama vrede više” odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je “mlađe, slađe” a da li je ubedljivija bila Selma ili Enela, procenite sami…
Elem, stihove ove numere potpisuje Siniša Ličina, za atraktivan spot pobrinula se ekipa „IDJ Videos“ a najveći problem prilikom realizacije bilo je usklađivanje slobodnih termina Selme i Enele, koja živi i studira u dalekom Čikagu.
Zanimljivo da je ovoj mladoj pevačici, koju su domaći mediji već prozvali “bosanska Šakira”, pevanje samo ljubav i hobi, jer ona trenutno završava matematičke studije u Americi, tako da se Selma može pohvaliti time da je prva pevačica koja je snimila duet sa matematičarkom!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selma Bajrami snimila duet sa matematičarkom! (video)

Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2015

Zahvaljujući provokativnom tekstu duetska pesma Selme Bajrami i sve popularnije pevačice Enele Palavre već je privukla pažnju medija, a njihov “rat” oko muškarca završio čak i na naslovnicama izvesnih regionalnih časopisa...Podsećamo, numera pod nazivom “Mlađe, slađe” bavi se sukobom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.