Seksi Anja ostavlja bez daha: Kada me vide na šipki svi ostanu zapanjeni! (video)

Izvor: Scandal.rs, 30.Jun.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi Anja ostavlja bez daha: Kada me vide na šipki svi ostanu zapanjeni! (video)

Zagrepčanka Anja Bijelić (19) svojim akrobacijama oko šipke nikog ne ostavlja ravnodušnim.

“Kada spomenem da plešem oko šipke, prvo se svi oduševe, jer svi smatraju to nekim senzualnim plesom, ali zapravo su čiste akrobacije, a kad me vide ostanu zapanjeni”, objasnila je Bijelić i dodala:

“Glatko odrađene akrobacije nisu nimalo jednostavne. Iza ovog stoje godine rada i fizičke pripreme. Zagrevanje nam traje sat vremena, preostalo je ples. Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << takmičenja treniram svaki dan, otprilike po dva sata dnevno, inače treniram dva puta nedeljno. U Hrvatskoj ovaj sport još nije toliko raspostranjen, ali ima devojaka koje smatram konkurencijom”, izjavila je Anja.

Anja je svoj talenat pokazala i na ovogodišnjem izboru za Mis Hrvatske. U konkurenciji lepotica iz cele zemlje izborila je titulu druge pratilje. Zbog svoje lepote i plave kose, neretko se susreće s tipičnim balkanskim predrasudama.

“Plavuša na prvi pogled, kao ne zna ništa, ali ja imam jasne planove i ciljeve u životu i trudim se da ih ostvarim”, ističe ambiciozna Anja, koja planira da upiše Kineziološki fakultet, a zatim da jednog dana postane portska menadžerka. Ples oko šipke i dalje će ostati njena ljubav koju preporučuje svakome.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.