Seks na otvorenom

Izvor: Svet, 06.Maj.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks na otvorenom

Đurđevdan je prastari praznik koji slave ljudi širom sveta, bez obzira na veru. Na ovaj dan se obeležava dolazak toplog vremena, a prema tradiciji mladići i devojke trebalo bi da prenoće negde napolju.
Ako se odlučite da poštujete tradiciju evo par saveta šta i kako da se snađete
Seks na otvorenom donosi svojevrsno uzbuđenje zbog straha od razotkrivanja, ali kako do toga ne bi došlo, nije loše pripremiti se. Birajte mesto na kojem se oba partnera dobro osećaju, bilo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << to šuma, žbun, drvo, dvorište, park.
Dogovorite šta ćete učiniti ako neko naiđe i nastojte da se ne skinete u potpunosti kako biste izbegli moguće neprijatnosti na javnim mestima.

Odeću treba izabrati zavisno od mestu za koje ste se odlučili. Najbolje je obući udobnu haljinu ili suknju i pantalone na rajsfešlus, a ne na dugmiće. Prednost takve odeće je da se lako skida, ali i oblači. Potpuno skidanje treba izbegavati zato što nikada ne znate ko može naići. Osim toga možete poneti i prekrivač kako biste se sakrili od neželjenih pogleda.
Ako ste skloni avanturicama, uputite se biciklima sa svojim dragim bićem u neko izolovano mest.
Misionarske poze najbolje je izbegavati zato što vas granje i kamenje mogu povrediti, pa su bolji izbor doggy style ili stajaća poza. One omogućuju da se na brzinu obučete u slučaju da neko naiđe. Za svoje vruće igrice možete iskoristiti drvo kao potporu ili klupice u parku.

S tim u vezi jedan savet za dame: Naslonite se na stablo i servirajte mu svoju stražnjicu, a prizor mu neće ostaviti vremena za razmišljanje. Dok snažno prodire u vas, izvijte se u luk kako bi pojačali penetraciju, a ruke svog dragog suptilno premeštajte sa klitorisa na grudi. Uskladite svoje disanje sa njegovim i svršite u isti trenutak.
Uživajte

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.