Seka u krevetu s nepoznatim muškarcem! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka u krevetu s nepoznatim muškarcem! (FOTO)

- Pesma je za kratko vreme postala hit i svega nekoliko dana po objavi publika je od reči do reči pevala sa mnom na nastupima. Mala, ali proverena ekipa radila je spot, i verujem da će se dopasti mojoj publici - kaže pevačica

Seka Aleksić ne prestaje da šokira svoje fanove, a poslednje u nizu nastalo u “kuhinji” poznate pevačice jesu provokativne fotke na kojima je Seka u krevetu, u društvu muškarca koji nije njen suprug.

Foto: Promo

Jasno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << reč je o setu promotivnih fotografija nastalih tokom snimanja spota za pesmu “Chivas”. Seka je za spot angažovala modela Miloša Radićevića, a za ekranizaciju već veoma popularne pesme zadužen je Miloš Nadaždin.

- Pesma je za kratko vreme postala hit i svega nekoliko dana po objavi publika je od reči do reči pevala sa mnom na nastupima. Mala, ali proverena ekipa radila je spot, i verujem da će se dopasti mojoj publici – kaže Seka.

Foto: Promo

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Seka ekranizovala ‘Čivas’!

Izvor: Tracara.com, 01.Nov.2014, 11:08

U krevetu sa manekenom… (foto: PressSerbia) Folk zvezda Seka Aleksić ne prestaje sa priređivanjem iznenađenja svojim fanovima. Sledeće nedelje, u utorak 4. novembra, Seka će ih obradovati novim spotom, za svoj poslednji singl Čivas. Za ekranizaciju hit singla bio je zadužen poznati reditelj...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.