Sava Centar bio premali: Ana Bekuta publiku bacila u trans!

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sava Centar bio premali: Ana Bekuta publiku bacila u trans!

Ana Bekuta sinoć je u prepunom Sava Centru održala i svoj drugi koncert, a prisutnu publiku je najvećim hitovima bukvalno bacila u trans.

Nakon veoma uspešnog koncerta koji je imala 19. oktobra, Sava Centar je i sinoć bio premali da primi sve one obožavaoce koji su želeli da uživaju u pesmama naše folk zvezde Ane Bekute. Koncert je otvorila pesmom "Hvala, ljubavi", a zatim su počeli da se nižu hitovi od prvog albuma pa sve do najnovijeg, sa kojeg su se izdvojile pesma. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<  Publika je  zajedno sa omiljenom pevačicom pevala u glas. Anu su i na sinoćnm koncertu podržale brojne kolege, prijatelji i porodica. Nakon skoro dva sata druženja sa publikom, Ana se zahvalila svima i dodala da će joj ova dva koncerta ostati urezana u srcu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.