Sav istetoviran, miriše na zločin: Elena posvetila pesmu Šijanu?

Izvor: Svet, 27.Avg.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sav istetoviran, miriše na zločin: Elena posvetila pesmu Šijanu?

Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, nedavno je objavila prvi singl “Folira”, a spot za tu pesmu je već sakupio više od šest miliona pregleda na Jutjubu.
Međutim, priča se da je Elena je tu numeru posvetila Mirku Šijanu s kojim je kratko vreme bila u vezi.
“Elena i Mirko su se kratko zabavljali, a ona je bila fascinirana njegovom pojavom. Mislila je da će njihova veza biti na duge staze ali se to ubrzo izjalovilo, kada je Mirko povukao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << još jednu recku na zidu i nastavio dalje. Eleni je dugo trebalo da se pomiri s tim da Mirko nije onakav kakvim ga je zamišljala, te je svoja osećanja iznela u pesmi. Mirko je mlad i neozbiljan, pa su joj drugarice od početka njihovog zabaljanja govorile da se ne upušta previše u tu romansu, ali ona nije slušala. Eto, bar se nešto dobro iz svega toga izrodilo pa je nastala pesma koju je lansirala na estradno nebo”, navodi za srpski Telegraf izvor blizak mladoj pevačici.
Da li se, dakle, u ovim u stihovima Elenine pesme krije sin Goce Božinovske:
“U klubu komiran, on živi za noć, sav istetoviran miriše na zločin, BMW hromiran vozi, ne koči, al’ koga folira kad lažu mu oči…”
Sa druge strane, Mirko je ovako odgovorio na pitanje da li zna da mu je Elena posvetila pesmu:
“Ne znam, ja nju gledam kao drugaricu”.


A photo posted by Miroslav Sijan (@mirkosijan) on Aug 16, 2016 at 1:38pm PDT


frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sav istetoviran, miriše na zločin: Elena posvetila pesmu Šijanu? (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2016

Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, nedavno je objavila prvi singl “Folira”, a spot za tu pesmu je već sakupio više od šest miliona pregleda na Jutjubu...Međutim, priča se da je Elena je tu numeru posvetila Mirku Šijanu s kojim je kratko vreme bila u vezi...“Elena i Mirko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.