Saška Karan u obračunu sa Ružicom: Da bi mene prerasla, moraš još da porasteš, ali u glavi! (video)

Izvor: Svet, 27.Maj.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saška Karan u obračunu sa Ružicom: Da bi mene prerasla, moraš još da porasteš, ali u glavi! (video)

Bivša modelsica je zamerila Saški što joj je na samom ulasku rekla da je previše pod dejstvom alkohola, te je bez pardona napala pevačicu, nazivajući je debilnom osobom, okrećući joj leđa i ne dozvoljavajući joj da išta progovori.
“Ružice, dobre su ti štikle, ali da bi mene prerasla, moraš još da porasteš, u glavi”, odbrusila joj je Saška Karan.
Njih dve su se nadjačavale, svađale, a Ružici je u pomoć pritekla i Jelena Golubović: “Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << čega Saška nosi naočare? Neće da otkrije mimiku”, komentarisala je glumica. “I bila je obučena kao straleta. Polugola.”
Pevačica je ustala i odgvoorila je: “Jelena, ja sam se ostvarila kao pevačica, majka,supruga. A, ti?”
Jelena se smejala, ali je odmah na nju osula paljbu i Mimi Oro“Odvratna si Jelena. Sva si odvratna.”
Oglasio se i Gastoz: “Koliko ste smešne i jadne. Imate smelosti da napadate zvezde i ljude koji su se ostvarili kako vi nikad nećete. Somovi mali. Bezlični ste. Nikad nećete uspeti u životu, vređate ličnosti.”


 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Saška Karan u obračunu sa Ružicom: Da bi mene prerasla, moraš još da porasteš, ali u glavi! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015

Bivša modelsica je zamerila Saški što joj je na samom ulasku rekla da je previše pod dejstvom alkohola, te je bez pardona napala pevačicu, nazivajući je debilnom osobom, okrećući joj leđa i ne dozvoljavajući joj da išta progovori...“Ružice, dobre su ti štikle, ali da bi mene prerasla,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.