Saška Karan Biografija

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013, 05:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saška Karan Biografija

Saška Karan je pevačica koja je najveću popuarlnost doživela devedesetih godina prošlog veka. Pravo ime joj je Savka. Jedna je od učesnica rijaliti šou programa Farma  koji se emituje na TV Pink. Važila je za jednu od najlepših pevačica na estradi, a da je i dalje veoma lepa i zgodna pokazala je tako što se nedavno fotografisala  potpuno gola. Njeni najveći hitovi su “Srce puno baruta” i “Daću, daću nego šta ću”. Iz javnosti se povukla kako tvrdi kada je u PGP došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Zorica Bruncik, kojoj je  kako kaže bila trn u oku.

Poznati.info/Puls

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Goca Božinovska ima najbolju guzu na farmi? (Foto)

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013

Iako je na farmu ušlo nekoliko veoma zgodnih mladih devojaka, njena guza je bez konkurenciju. Goca Božinovska jedna je od najstarijih učesnica farme i većini devojaka ona može da bude mama, ali po izgledu se to nikako ne bi moglo reći. Ona je u toku dana ušla u udobne krpice, tačnije u plišanu...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.