Saša Vidić za novi Svet: Jelena Jovanović nema veze sa stilom! Ovo je užas!

Izvor: Svet, 27.Nov.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Vidić za novi Svet: Jelena Jovanović nema veze sa stilom! Ovo je užas!

U rubrici Modni sud Saše Vidića pročitajte surove komentare poznatog kreatora na račun estradnih zvezda. Ove nedelje najgore je prošla Jelena Jovanović, ali nije bio blag ni prema Sari Jo.
Jelena Jovanović:
– Zaista ne mogu ovo da ocenim kao nešto što bi ikako moglo da se podvede pod stil. Čak ne može da prođe ni kao estradni stil. Sve me podseća na “Burdin” model uklopljen sa kožnom borosanom. Užas.
Sara Jo:
– Pa nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << baš siguran u ovaj autfit, no ovog puta mogu da oprostim pošto je imala blistave momente. Kada si javna ličnost, ukoliko te ne plaćaju brendovi da ih reklamiraš, ne čini to! I kapa i majica više su bilbord nego nosiva stvar.
OSTALE KOMENTARE KAO I SVE FOTOGRAFIJE PRONAĐITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI DO SREDE, 26. NOVEMBRA
ZABRANJENO JE PRENOŠENJE CELOG ILI DELA TEKSTA KAO I FOTOGRAFIJA BEZ PISMENE DOZVOLE AUTORA!



Autor i foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.