Sara Jo u novom singlu odgovorila hejterima: ‘Nemam vremena za vaše komentare’

Izvor: Tracara.com, 30.Maj.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Jo u novom singlu odgovorila hejterima: ‘Nemam vremena za vaše komentare’

(foto: Instagram/sarajoofficial) Sara Jo već duži vremenski period svoju publiku nije obradovala novim pesmama, tako da je kao pravo osveženje došao novi singl Nemam vremena za to. Mlada zvezda, koju smo upoznali u talent šou programu Prvi glas Srbije, oprobala se dosad u brojnim žanrovima, a u novoj pesmi možemo čuti elemente r’n’b-a i hip-hopa, a i sam tekst je u tom maniru, budući da se radi o razračunavanju sa hejterima kojima poručuje da nema vremena da čita njihove komentare. U nastavku pogledajte i spot kojim je ispratila ovu pesmu.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

10 beauty minuta sa… Sarom Jo

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Maj.2017

Večeras Sara Jo promoviše singl i spot “Nemam vremena za to”. Upravo zato je naše prvo beauty pitanje – koliko se dugo šminkaš kad imaš, a koliko kad nemaš vemena? Drugarice mi se smeju kad kažem “danas nisam imala vremena da se spremim kako volim, našminkala sam se za samo dvadeset...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.