Sanja Vasiljević oduševila žiri u Zvezdama Granda svojim energičnim nastupom!

Izvor: Svet plus, 21.Jan.2017, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Vasiljević oduševila žiri u Zvezdama Granda svojim energičnim nastupom!

Sanja Vasiljević napravila je potpuni haos u Zvezdama Granda svojim sigurnim i energičnim nastupom i vanserijskom interpretacijom, a od žirija dobila je samo pohvale.

Sanja Vasiljević u Zvezdama Granda predstavila se pesmama "Vlak" grupe Zana i "Da li si dovoljno jak" Tanje Banjanin. Takmičarka je svojim nastupom fascinirala žiri pa je odmah dobila svih sedam glasova žirija. Aca Lukas je prokomentarisao: - ''Ti si mrak,mrak,mrak.'' Marija Šerifović joj je rekla da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sigurno ima dijagnozu i da je to dobro za ovaj posao. Jelena Karleuša je izazvala negodovanje publike posle svog zaključka: - ''U publici sede ljudi koji ovu muziku ne vole'' - rekla je pop pevačica i nastavila kada se publika utišala: - ''Sviđa mi se tvoja energija, pojava, imaš ludačku pojavu.'' Tajanstveni član žirija je prokomentarisao da i zakopčana može biti zvezda, a JK je morala da doda repliku: - ''Slobodno se ti malo i pokaži, imaš i šta. Mi nismo seljaci, ovo nije srednji vek da bi se neka bakica krstila i govorila ''ju sine''.''

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.