Sanja Radinović biografija

Izvor: Poznati.info, 27.Avg.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Radinović biografija

Sanja Radinović je model, a takmičila se na izboru za Miss Univerzum. Pored toga šta radi kao model Sanja je upisala i studij novinarstva kako bi mogla da radi kao voditeljka na televiziji.

Sanja Radinović je rođena 2. septembra 1989. godine u mestu Belegiš. Sa manekenstvom Sanja je počela da se bavi još dok je bila dete tako da je na kraju ostvarila svoju želju.

Sanja je bivša Miss Vojvodine, a kada se takmičila na izboru za Miss Univerzum 2008. godine na >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Filipinima, nije nažalost došla do finalnog izbora. Učestvovanje na Filipinima bio je prvi inostrani nastup za Sanju.

Sanja se kao i ostali oprobala kao takmičarka na poznatom šou “Farma”. Sanja se takmičila u trećoj sezoni šoa kada su joj društvo pravili: Sanja Stojanović, Bata Zdravković, Zorana Jovanović, Eva Ras, Sanja Stojanović, Katarina Živković, Milan Paroški, Renato Henc, Aca Ilić, Jelena Stožinić, Andrija Đogani B3, Ekrem Jevrić, Zlata Petrović…

Osim što radi kao model i šta je karijeru počela takmičenjem za Miss Univerzuma Sanja danas radi kao voditeljka na televiziji Skay plus za emisiju “Skaj za vas”.

Mnogo puta kada je izlazila van sa drugarima imala je neobične mometne pa ju je tako jednom na splavi hteo da zaprosi potpuni stranac, a jednom je pretrpela napad od nepoznate devojke koja ju je zamenila sa drugom osobom.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.