Sanja Papić razvela advokata Luke Bojovića!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Papić razvela advokata Luke Bojovića!

Sanju su pre Miše dovodili u vezu s kontroverznim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, zbog kojeg se navodno posvađala sa drugaricom Tijanom Stajšić, dok je advokat bio u braku s "Plejbojevom" zečicom Natalijom Mihić

Bivša misica Sanja Papić (30) sada neometano može da uživa u vezi sa advokatom Luke Bojovića, Dragoslavom – Mišom Ognjanovićem (53) pošto se on nedavno razveo, saznaje “Blic”.

Iako je na Instagramu objavila fotografije sa odmora >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na Tasosu s Mišom, bivša misica nije želela da govori o njihovoj ljubavi.

- Zaista nemam komentar – kazala je manekenka posle dubokog uzdaha, dok advokat i njegova bivša supruga juče nisu bili dostupni.

- Miša i Sanja su idealan spoj. Ona prosto blista kada je s njim. Pošto sada ne postoji nijedna smetnja njihovoj ljubavi, najzad mogu da uživaju. Ne bi nas čudilo i da odluče da se venčaju – kaže sagovornik dobro upućen u njihovu ljubav.

Foto: Promo

Miša i Natalija bili su u braku od 2007. godine i imaju sina. Ona je pre braka bila u vezi s pevačem Vladom Georgievim, a svojevremeno su je proglasili za jednu od deset najlepših svetskih “Plejbojevih” zečica, piše “Blic”.

Sanju su pre Miše dovodili u vezu s kontroverznim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, zbog kojeg se navodno posvađala sa drugaricom Tijanom Stajšić. Posle Tigra, na Sanju je “bacio oko” maneken Vladimir Cvetković, ali navodno nikad nisu prešli granicu flerta.

Manekenka i pravnik su skoro dve godine krili da su u vezi jer je on donedavno bio u braku sa “Plejbojevom” zečicom Natalijom Mihić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.