Samo za plavuše! Ovi tonovi najbolje stoje damama sa svetlom kosom

Izvor: Svet plus, 25.Avg.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo za plavuše! Ovi tonovi najbolje stoje damama sa svetlom kosom

Da li ste primetili da određene boje odeće mnogo bolje pristaju plavušama, neke brinetama, a neke crnkama? Ako ste, ipak, u dilemi što se svetle kose tiče, izdvojili smo 3 boje koje najbolje pristaju ženama s plavom kosom.

Prirodne plavuše obično su žene sa svetlom puti pa im pristaju kontrastni tonovi poput jarke, dominantne crvene boje ili kobaltno plave, a izvrsno (zbog male doze glamura) izgledaju i u komadima metalik sjaja. Nežno roza možda nije kontrastna, ali izgledaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dobro jer će samo naglašavati vašu svetlu put i kosu, te odavati utisak nežnosti i blage prirode. Isti efekt bi mogla imati i bela, ali ne od glave do pete.

Jarko crvena

Svetla kosa, zavodljivi crveni ruž na usnama i mala ili maksi crvena haljina oduvek su simbol za glamur i seksepil. Nije tajna da crvena boja najbolje pristaje upravo plavušama, a takva vizija žene simbol je neke zamišljene femme fatale još od nekih davnih dana modne istorije.

Metalik sjaj

Kao i crvena boja, zlatni ili srebrni sjaj i šljokice takođe najbolje izgledaju na ženama svetle kose jer deluju nekako glamuroznije i ženstvenije, te pomalo dekadentno. Srećom pa su komadi s metalik sjajem jedan od najvećih trendova ove sezone.

Nežna ružičasta

Plavuše u svetlorozim odevnim komadima uvek deluju mnogo nežnije, ženstvenije i blaže od žena s drugom bojom kose, čak i pomalo eterično. S nežnom, puderastom nijansom ružičaste teško ćete pogrešiti imate li svetlu kosu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Tri boje koje najbolje stoje plavušama

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2016

Ukoliko proučavate žene pored sebe (a znamo da proučavate), zasigurno ste vremenom primjetili da određene boje odeće mnogo bolje pristaju plavušama, neke brinetama, a neke crnkama. Ako ste ipak u dilemi što se svijetle kose tiče, izdvojili smo 3 boje koje najbolje pristaju ženama s plavom kosom...Prirodne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.