Katarina Živković: Bane i ja smo samo prijatelji!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Živković: Bane i ja smo samo prijatelji!

Vest o pomirenju pojavila se nakon što je Kaća posetila Banetov restoran, ipak pevačica je na pitanje da li su se pomirili rekla da nikada nisu ni bili posvađani

Iako se nedavno pojavila vest da su se pevačica Katarina Živković i maneken Bane Janković pomirili, Kaća je u jednoj emisiji izjavila da su oni u prijateljskim odnosima.

Naime, vest o pomirenju pojavila se nakon što je Kaća posetila Banetov restoran, ipak pevačica je na pitanje da li su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pomirili rekla da nikada nisu ni bili posvađani.

"Kaća i Bane nikada nisu bili posvađani, mi smo i dalje u prijateljskim odnosima, ne bih imala šta da dodam", rekla je pevačica u emisiji "Premijera.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina Živković: Bane i ja smo samo prijatelji

Izvor: Story, 28.Jul.2014

Iako se nedavno pojavila vest da je poznati par obnovio svoju romansu, pevačica je izjavila da su oni ipak samo prijatelji...Katarina Živković i Bane Janković

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.