Šako Polumenta osvojio turske glumce! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šako Polumenta osvojio turske glumce! FOTO

Šako Polumenta uspešno je završio snimanje svog novog albuma i ako album još nije ugledao svetlost dana, već je izazvao  veliko interesovanje kako kod publike tako i kod kolega. Svi koji su uspeli da čuju nove pesme ima li su samo reči hvale , što je Šaki samo jači motiv da novi album što bolje predstavi svojoj publici .

Kako je u više navrata istakao ovo je negde i pečat njegove dugogodišnje karijere , ali ono što mu posebno imponuje da je njegova muzika osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i srca širom sveta , Šako je otpevao delić svoje nove pesme " Bosiljak " i osvojio velike simpatije turskih glumaca koji su sa oduševljenjem tražili novi album i pozvali ga da bude njihov gost u Istanbulu .

''Zaista mi je bilo drago kada sam dobio pohvale od uspešnih glumaca poput Ozcana Deniz , Umit Aksoy i što im se već na prvo slušanje dopala moja pesma " Bosiljak ". To je negde i dokaz da pesma ne poznaje granice i da muzika govori sve jezike sveta'', istakao je Šako Polumenta. Ono što je zasigurno da novi Šakov album pored odličnih pesama , pomeriće i granice i ostaviti veliki pečat na muzičkoj sceni!

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.