STANIJA RAZOČARANA KRIMINALCEM: Kristijan me prodao za male pare!

Izvor: Kurir, 14.Feb.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA RAZOČARANA KRIMINALCEM: Kristijan me prodao za male pare!

Izdao si i sebe i mene. Ti si mi najveće razočaranje. Ne žalim novac koji sam ti dala, zbogom zauvek, poručila je Dobrojevićeva Goluboviću.

Stanija Dobrojević kuka zato što ju je povredio Kristijan Golubović! Kriminalac je preksinoć, čim mu je poklonila 12.000 evra, otrčao u TV emisiju i pljuvao po njoj, tvrdeći da je starleta zaljubljena u njega, da zna s kime je sve spavala i da mu nije dala dovoljno novca!

Pobednica „Farme 6“ za Kurir >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je rekla da, posle svega što se desilo među njima, Kristijana više ne želi da vidi.

- Vođena savešću i karakterom, kao i tim da mi je obraz važniji od novca, deo nagrade od pobede dala sam Kristijanu. Svojevoljno, bez ikakve obaveze prema njemu i od srca. Nijednu ružnu reč nisam rekla o njemu niti ću, a njegovo gostovanje u emisiji govori o njemu samom. Prodao je i sebe i mene, i naše prijateljstvo zbog šake para! Ne žalim novac koji sam mu dala, iako posle svega nije zaslužio ni da mu kažem zdravo. On mi je još jedno životno razočaranje i lekcija. Ja sam svoju reč održala. Kristijane, zbogom zauvek! - kaže Stanija.

Evo kako se Golubović obratio kada mu je Stanije isplatila novac

Autor: Foto: Dragana Udovičić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.