ŠTA ĆE TATA REĆI: Topalkova ćerka pokazala verenički prsten? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ĆE TATA REĆI: Topalkova ćerka pokazala verenički prsten? (FOTO)

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, uveliko već privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom i provokativnim objavama na društvenim mrežama, a kako se čini, ovih dana joj cvetaju ruže i u ljubavi.

Iako je u aprilu raskinula sa pevačem Slobodanom Vasićem, izgleda da Helena ne samuje, budući da često na fotografijama ističe prsten na domalom prstu.

Prsten liči na verenički, pa nije ni čudo što su se njeni pratioci i fanovi odmah zapitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da li je to lepa Helena pronašla svoju jaču polovinu, koju vešto krije od javnosti...

Foto: Instagram/helena_topalovic

Izgleda da Heleni prsten baš puno znači, pa ga ne skida ni na plaži...

Foto: Instagram/helena_topalovic

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STA CE TATA RECI Topalkova cerka pokazala verenicki prsten (FOTO)

Izvor: medio.rs, 25.Avg.2016

Helena Topalović ne skida ovaj modni detalj sa ruke, čak ni dok uživa u moru i na plaži

Nastavak na medio.rs...

GDE GA JE KRILA DO SAD? Kasandra pokazala sina

Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 15:17

Glumicu Koraima Tores domaća publika pamti po ulizi Kasandre u istoimenoj latino sapunici. Karijeru je stavila u drugi plan otkako je zasnovala porodicu, koju je sve do sada krila od javnosti...Iako se "Kasandra" emitovala pre više od 20 godina, Koraima i dalje uživa veliku popularnost i u latinskoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.