SPEKTAKL ZA KRAJ SEZONE: Slobodan Trkulja sve oduševio u klubu “Bitef Art Cafe”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL ZA KRAJ SEZONE: Slobodan Trkulja sve oduševio u klubu “Bitef Art Cafe”! (FOTO)

Slobodan Trkulja je održao spektakularan koncert na zatvaranju zimske sezone kluba "Bitef Art Cafe", i nesvakidašnjim nastupom još jednom pokazao da muzika nema granice. 

Trkulja se publici  predstavio u potpuno novom svetlu. Svirao je čak 15 instrumenata, koje je raznim efektima spajao u fascinantne kompozicije. Na koncertu su se mogle čuti poznate teme tradicionalne muzike sa ovih prostora, koje je je Slobodan vešto kombionovao sa originalnim melodijama i ritmovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Mnoge teme su bile proizvod improvizacije, inspirisane zvukom i razmenom energije sa publikom, a sve to je vešto protkano elektronskom muzikom.

Harizmatični umetnik je između numera razgovarao sa publikom, što je doprinelo intimnoj atmosferi koncerta. Posetioci su pomno slušali i posmatrali Trkuljin nastup i pesmom ili odgovorom reagovali na Slobodanove improvizacije. U nekoliko numera, egzotični ritmovi, koje je publika ispratila plesom, preplavili su "Bitef Art Cafe".

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.