SPEKTAKL: Aco Pejović pevao za 10.000 Novosađana

Izvor: Kurir, 20.Okt.2014, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL: Aco Pejović pevao za 10.000 Novosađana

On je podigao na noge brojnu publiku u hali Spens, u kojoj je prvi put nastupao

Dobro raspoloženje bilo je uočljivo i pre početka nastupa, a kad je koncert počeo svojim velikim hitom „Oko mene sve“, aplauz i pevanje publike nisu jenjavali sve do kraja i Pejovićevog poslednjeg izlaska na bis.

Aco se nije mnogo obraćao publici, puštajući da ga umesto govora njegovi hitovi i hitovi njegovih gostiju povežu s ljudima koji su te noći bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na koncertu.

Voli Novi Sad

- Ranije sam u Novom Sadu nastupao u raznim klubovima, a sada sam rešio da održim koncert na kojem sam pevao samo svoje pesme, za razliku od klubova u kojima sam pevao i tuđe hitove - kaže Aco Pejović.

On ističe da Novi Sad mnogo voli i poštuje njegove stanovnike.

- Mnogo sam radio u ovom gradu i mnogo lepih jutara sam dočekao po raznim lokalima. Zaista volim novosadsku publiku, a to što neki kažu da je malo hladna, nikada nisam osetio - tvrdi Pejović.

Omaž Tomi Zdravkoviću

Aco ni na ovom koncertu nije mogao da izbegne da otpeva pesmu od Tome Zdravkovića, sa čijom je porodicom u odličnim odnosima. On je jedan od onih pevača koji ne dozvoljavaju da se veliki muzičar zaboravi i publiku često podseća na njegove hitove.

- Prema Tomi, koga, nažalost, nikad nisam upoznao, imam posebna osećanja. Njegove pesme su mi u životu mnogo značile i uz njih sam odrastao - kaže Aco.

Pejović najavljuje novi album u martu iduće godine, a pre ovog koncerta objavio je novu pesmu „Boli kao metak“, koja je, prema njegovom mišljenju, fenomenalna. Novosadska publika, oko 10.000 prisutnih, imala je priliku da je čuje uživo.

Ministarke i Tropiko bend bili su gosti na koncertu.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.