SORAJA: Nije raspisana poternica za mnom

Izvor: Telegraf.rs, 19.Dec.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SORAJA: Nije raspisana poternica za mnom

- Zvala sam crnogorsku policiju i pitala da li su oni izdali bilo kakvo saopštenje o poternici za mnom. Rekli su mi da nisu i da poternica nije raspisana - rekla je starleta

Soraja Vučelić demantovala je da je crnogorska policija raspisala poternicu za njom zbog istrage ubistva Baranina Armina Osmanagića.

- Ne znam zašto se već mesecima plasiraju laži o meni. Zvala sam crnogorsku policiju i pitala da li su oni izdali bilo kakvo saopštenje o poternici za mnom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Rekli su mi da nisu i da poternica nije raspisana – rekla je Soraja za “Naše novine”, i nastavila:

Foto: Telegraf

- A nema i razloga za to, jer zašto bi se raspisivala poternica za nekim ko je policiji dostupan u svakom trenutku i za koga nadležni organi znaju gde se nalazi. U crnogorskoj policiji su mi takođe rekli da oni ne mogu da kontrolišu medije i da spreče objavljivanje neistina i da jedino što ja mogu da uradim jeste da tužim. I tužiću – navela je ona.

(Telegraf.rs/”Naše novine”)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.