ŠOKANTNO: Pogledajte kako siluju Lanu Del Rej! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Nov.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO: Pogledajte kako siluju Lanu Del Rej! (VIDEO)

Pričalo se da je vdeo snimak sa popularnom pevačicom u ulozi žrtve seksualnog napada zapravo novi spot Merilina Mensona, međutim, njegov agent je to demantovao

Internetom kruži video snimak u kojem je pevačica Lana del Rej prikazana kao žrtva silovanja, ali to nije novi spot kontroverznog Merilina Mensona, kako se prvobitno pričalo.

- Menson nema nikakve veze sa ovim snimcima. Neko je namontirao nama nepoznat materijal sa Lanom, zajedno sa kadrovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iz Mensonovih ranijih spotova – izjavio je njegov agent.

Foto: Tanjug/AP

Priča je, inače, aktuelna još od prošle godine, kada je reditelj Ilaj Rot u emisiji Lerija Kinga izjavio da je snimio spot sa Mensonom i Lanom koji je “toliko bolestan, da je završio u sefu i tamo će ostati“.

Printskrin: Youtube/MarilynMansonVEVO

Ekscentrični Menson i Lana koja je poznata kao “mračna pevačica” za sada se nisu oglasili. Znajući kakvi su, ne sumnjamo da uživaju u ovakvom vidu popularnosti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(FOTO) IMA LI DALJE: Lana Del Rej silovana u spotu Merilina Mensona

Izvor: Press, 21.Nov.2014

. Kontraverzni muzičar Merilin Menson oduvek je bio poznat po svojim šokantnim nastupima i video spotovima, ali se ovoga puta čini da je prevršio svaku meru.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.