ŠOK! Otac učesnice “Parova” se uključio u program i javno odrekao svoje ćerke

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Otac učesnice “Parova” se uključio u program i javno odrekao svoje ćerke

Neviđena situacija desila se u "Parovima". U program se uključio Mladen Okuka, otac Branke Okuke, i obratio se svojoj ćerki.

- Mojoj ćerki ću da poručim da je ona zbog klošara ostala bez oca. Ja sam je se odrekao, majka je zbog nje doživela nervni slom. Ostala je i bez oca i bez brata i bez majke, eto joj sad njen klošar - rekao je gospodin Okuka, a prenosi portal Happy televizije.

Branka je posle toga zaplakala.

Printskrin: TV Happy

Da li će gospodin Okuka promeniti mišljenje, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs/izvor: Happytv,rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK U PAROVIMA, ONI SE VENČAVAJU: Otac se JAVNO odrekao Branke, pa KRENUO na Mladena - nastao HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 11:12

Majka joj je doživela nervni slom, a ona je briznula u plač...Roditelji učesnika "Parova" su odavno postali deo rijalitija. I oni se svađaju i razračunavaju sa ukućanima, pa i sa sopstvenom decom. Posle skandala kada je Predrag Opačić Mungos, očuh Davida i Dejana Dragojevića, napustio vilu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.