SNAGATORI: Dva Marka odmeravala snagu i pokazivala mišiće

Izvor: Kurir, 26.Jul.2014, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNAGATORI: Dva Marka odmeravala snagu i pokazivala mišiće

Dok je poznati crnogorski maneken na primorju isključivo radi odmora, Marko Kao, kao nastupa svako veče u Herceg Novom, a dan koristi da bi se sunčao i kupao

Bivši učesnik rijalitija „Farma“ Marko Vukotić i pevač grupe „Kao, kao“ Marko Simičić odmerili su svoju snagu i mišiće u Crnoj Gori.

Njih je naš paparaco uslikao na popodnevnom druženju na jednoj jahti usidrenoj u Porto Montenegru kod Tivta, a nijedna devojka nije ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ravnodušna na njihov izgled.

Dok je poznati crnogorski maneken na primorju isključivo radi odmora, Marko Kao, kao nastupa svako veče u Herceg Novom, a dan koristi da bi se sunčao i kupao. On ujedno na svojim koncertima promoviše i duetsku pesmu „U gradu“, koju je otpevao s Dejanom Matićem, a koja je za kratko vreme postala veliki hit. Koji od dvojice Marka je zgodniji - procenite sami!

(Lj. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ko je zgodniji? Dva Marka odmeravala mišiće na plaži!

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2014

Bivši učesnik rijalitija „Farma“ Marko Vukotić i pevač grupe „Kao, kao“ Marko Simičić odmerili su svoju snagu i mišiće u Crnoj Gori. Njih je paparaco uslikao na popodnevnom druženju na jednoj jahti usidrenoj u Porto Montenegru kod Tivta, a nijedna devojka nije ostala ravnodušna na njihov...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.