SMENIO SLOBU, SAD UŽIVA U NEMAČKOJ: Heroju 5. oktobra Džou bageristi dosta promena, jada i bede!

Izvor: Kurir, 06.Okt.2015, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMENIO SLOBU, SAD UŽIVA U NEMAČKOJ: Heroju 5. oktobra Džou bageristi dosta promena, jada i bede!

BEOGRAD - Ljubisav Đokić, čuveni Džo bagerista, simbol petooktobarskih promena, emigrirao je u Nemačku. On je, naime, dobio azil i napustio Srbiju, a prijateljima je poručio da se neće vraćati.

Njegova prijateljica Biljana Petrović ispričala je da Džo sada živi u malom mestu kod Nirnberga.

- Za život ima dovoljno, onoliko kojiko je potrebno za pristojan život. U Srbiji je sastavljao kraj sa krajem. Kaže da mu je tamo fenomenalno. Za Nemce on je simbol slobode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za razliku od Srbije , koja ga je veoma brzo zaboravila. Poručio je da nema nameru da se vrati u Srbiju - rekla je Petovićeva.

Ona je dodala da je Đokić otišao razočaran u sve.

- Svašta su za njega pričali. Tako su pričali i da je bager prodao na aukciji, a zapravo je bager otišao na otpad. Srećom, sklonio se. Najvažnije je da je sada zadovoljan - ispičala je Petrovićeva i dodaja da Džo u Nemačkoj živi sam, piše Alo.

- Porodica mu je još ovde jer mu se sin školuje. Pošalje im koliko može. Pridružiće mu se kada sin završi školu - navela je Biljana Petrović.

Autor:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.