SILOVANA I MUČENA: Procureo video u kom je Anđelina Džoli otkrila tajne rituale SEKTE u kojoj je bila! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SILOVANA I MUČENA: Procureo video u kom je Anđelina Džoli otkrila tajne rituale SEKTE u kojoj je bila! (VIDEO)

Glumica Anđelina Džoli navodno je članica tajne organizacije Iluminati, o čemu je 1999. godine pričala svojim prijateljima koji su je krišom snimili.

Anđelina u videu priča o ritualima u kojima prilikom pristupanja ostali članovi vezuju, siluju i muče osobu koja želi da se priključi organizaciji.

Foto: Tanjug/AP

Glumica je objasnila da se tokom ritala istetovirala, ali i ubila zmiju kao žrtvu.

- Moja zmija, pokušala sam, morala sam da je ubijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - rekla je Anđelina.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

Već se spekulisalo da su mnoge poznate ličnosti članovi Iluminata, a Džolijeva je u videu priznala da je ohrabrivala kolege da se pridruže, jer im pristupanje tajnoj organizaciji može doneti uspeh u karijeri.

Foto: Profimedia/Alamy

Anđelina je takođe otkrila da poseduje kompromitujuće snimke drugih ljudi, jer se neki rituali snimaju, ali i pokazala jedan iako je to strogo zabranjeno.

Pogledajte kako Džolijeva priča o Iluminatima:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.