SEKSI VLOGERKA: Jelena Krunić napravila haos u Švedskoj! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI VLOGERKA: Jelena Krunić napravila haos u Švedskoj! (VIDEO)

Igračica Jelena Krunić objavila je kratak video na svom Instagram profilu, tačnije vlog, i to iz Švedske, kojim je za jedan dan uspela da prikupi skoro 70 hiljada pregleda.

- Boli me stomak, sve si mi ispomerao - počela je Jelena priču iz kola, u društvu svog izabranika, koji se nije mnogo oglašavao jer je bio za volanom.

A photo posted by Jelena Krunic (@jelena_krunic) on Sep 27, 2016 at 10:06am PDT

- Sad idem da kupujem gaće, jer nemam kofer... -  nastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je Krunićeva, koja je zatim objašnjavala i kako ne voli jagnjetinu, a za kraj šetala Stokholmom pa završila u prodavnici... gde je opet napravila ludilo.

Pogledajte:

A video posted by Jelena Krunic (@jelena_krunic) on Sep 27, 2016 at 2:07pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Neopisivu sreću je Ronaldo doneo sinu Dortmundove gol mašine! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016

Foto: Tanjug/AP..Dve najveće zvezde utakmice Lige šampiona između Borusije Dortmund i Real Madrda (2:2) bili su Pjer Emerik Obamejang i Kristijano Ronaldo...Dva vrsna golgetera postigli su po gol za svoje ekipe, a na kraju utakmice u Nemačkoj razmenili su dresove...Gabonac je suvenir od Ronalda prosledio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.