Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS-BOMBA U KAFANI: Njenom bujnom dekolteu nijedan muškarac ne bi odoleo (FOTO)

Iza nas je još jedna nezaboravna noć u klubovima, kafanama, splavovima, a sve što vas zanima o žurkama u srpskoj prestonici, možete da pronađete na sajtu beogradnoću.telegraf.rs

Foto: beogradnocu.com

Beograd je i sinoć bio prepun noćnih dešavanja. Prelepe devojke, ali i mnog poznate ličnosti uživale su po prestoničkim klubovima, kafanama, splavovima.

Na portalu Telegraf, u okviru sajta Beograd noću, možete videti šta se dešavalo u najpopularnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << klubovima u srpskoj prestonici, kao što su “Stefan Braun”, “Lavirint”, “Kabare 13″, “Inbox”, “Teatro”,  ”Kafana ona moja”,”U prolazu”, “Dragstor” , “Kafana još ovu noć”…

Foto: beogradnocu.com

Veoma zanimljivo je bilo i u kafanama “Kod glumca”, “Na vodi”, “Stara pesma” i drugim nezaobilaznim stanicama za noćni izlazak.

Foto: beogradnocu.com

Na našem portalu možete videti fotografije i žurke koje su obeležile prethodno veče a dalje, zna se! Lajk stranice, šer, a sledeći put se spremite za akciju.

Foto: beogradnocu.com

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.