SCANDAL! u novom broju donosi: Amar Gile se ženi 31. avgusta!

Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi: Amar Gile se ženi 31. avgusta!

Kako SCANDAL! u novom broju otkriva, Amar Gile ženi se 31. avgusta. Veliko svadbeno veselje biće organizovano u njegovoj rodnoj Zenici u jednom hotelu. Posle nekoliko godina peripetija, Amar se ženi svojom devojkom Enom Sarajlić sa kojom je u januaru dobio dete. Oni su odlučili da naprave veliko slavlje posle niza turbulencija, raskida i prevara koje su imali u vezi u poslednjih nekoliko godina!

Kako teku pripreme za venčanje, koga su zvali na svadbu, a ko pak >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nije dobrodošao, kao i sve detalje venčanja, pročitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL!.

A šta vas još očekuje u novom broju najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! pročitajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.