Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2016, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: Marija Ana i Filip definitivno raskinuli!

SCANDALl! je, kao i svakog puta, ekskluzivno došao do informacija da su bivši farmeri Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić definitivno raskinuli. Veza je pukla zbog ljubomore, ali jedan od jakih razloga njihovog rastanka svakako je i Ružica Veljković, jer Marija Ana nije mogla da toleriše da joj se ime dovodi u vezu sa Filipovom bivšom. Zbog velikog pritiska koji Marija Ana nije mogla da podnese, Filip je dobio šut kartu i postao bivši momak. Umesto da budu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << korak od veridbe, njih dvoje su se razišli brzinom svetlosti, a mladi rijaliti igrač je samo za SCANDAL! otkrio:

“Istina je, nažalost… Ružica? Ne znam ko je to. Da, jeste ona raskinula sa mnom i ima puno pravo jer sam ja napravio glupost. A što se nje tiče, Marija Ana je najdivnije biće koje sam upoznao u životu, volim je toliko da ne znam koje poređenje uopšte da upotrebim da bih opisao tu ljubav. Nikad se nisam ovako osećao i neću sebi oprostiti ako ne bude sve ok na kraju, jednostavno ne vidim nijednu drugu pored sebe osim nje. Niko i ništa me ne interesuje, samo ona, ne može bre nijedna drugada joj prismrdi. Jedina devojka sa kojom bi osnovao porodicu i koju vidim kao majku naše dece. Neću ništa unapred da pričam, mogu samo da se nadam da će sve biti okej”, emotivno za SCANDAL! poručio je Filip.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.