SCANDAL! paparazzo: Ovako uživa Katarina Radivojević!

Izvor: Svet, 03.Avg.2015, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! paparazzo: Ovako uživa Katarina Radivojević!

Kako SCANDAL! saznaje Katarina Radivojević provela je dva dana u Budvi. Ona je na ovom delu Jadrana bila poslom pošto je odigrala predstave u Budvi i na Cetinju. Slobodno vreme iskoristila je da se sa drugaricama kupa i uživa na suncu.

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, lepa glumica je već otputovala u Hrvatsku na godišnji odmor. Više sexy and hot slika očekujte u nekom od narednih brojeva najčitanijeg i najtiražnijeg tabloida SCANDAL! A šta vas očekuje u novom broju pogledajte OVDE!


Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SCANDAL! paparazzo: Ovako uživa Katarina Radivojević!

Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2015

Kako SCANDAL! saznaje Katarina Radivojević provela je dva dana u Budvi. Ona je na ovom delu Jadrana bila poslom pošto je odigrala predstave u Budvi i na Cetinju. Slobodno vreme iskoristila je da se sa drugaricama kupa i uživa na suncu...Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, lepa glumica je već otputovala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.