SCANDAL! otkriva: Svi detalji Sekine mega žurke!

Izvor: Svet, 19.Apr.2015, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! otkriva: Svi detalji Sekine mega žurke!

U sredu, 23. aprila, Seka Aleksić napuniće 34 godine! Kako SCANDAL! saznaje ona je tim povodom organizovala veliku žurku na kojoj će biti čak 250 zvanica! Osim rođendana, pevačica će upriličiti i promociju novog albuma Lek za spavanje koji je izdala za City records.
Između ostalih, na proslavi će se pojaviti i Sekini saradnici iz inostranstva, ali i mnogi poznati iz sveta glume, sporta, politike i muzike! Naime, pevačica ima širok krug poznanika i poslovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << partnera, ali o tome ne voli da govori, niti to posebno ističe.
A šta je Seka pripremila za svoje goste, šta će se naći na meniju, kako će biti dekorisan prostor, kao i druge detalje pročitajte samo u novom broju najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL!  A šta vas očekuje u novom SCANDAL! – u pogledajte OVDE!


Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.