SCANDAL! na licu mesta: Melos Estrada proslavila 25. rođendan! Sve najveće zvezde na slavlju!

Izvor: Scandal.rs, 06.Maj.2015, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Melos Estrada proslavila 25. rođendan! Sve najveće zvezde na slavlju!

Bane Obradović, vlasnik i direktor Melos Estrade koji kao jedan od najpopularnijih menaždera organizovao stotine koncerata kako u Srbiji tako i širom sveta, večeras je u hotelu Crowne Plaza okupio preko 500 zvanica iz estradnog, političkog i sportskog života.

Na žurku su došli Lepa Brena, Boba Živojinović, Mlađan Dinkić, Seka Alekscić, Mira Škorić, Aca Lukas sa ženom Sonjom, Željko Joksimović, Dženan Lonačervić, Biljana Sečivanović, Goca Tržan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Milan Mitrović, Predrag Danilović, Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Tozovac, Snežana Đurišić i mnogi drugi koje je čekao crveni tepih. Žurka je počela dodelom nagrada, a Melos Estrada uručila je priznanja svima sa kojima je proteklih 25 godina imala uspešnu saradnju, pa su tako nagrađeni Saša Popović, Željko Joksimović, Šaban Šaulić, Mira Škorić, Snežana Đurišić, Lepa Brena

Zatim je Lepi Mića otevao čuveni hit iz filma “Ko to tamo peva”, a onda je nastupio i hor “Lola”. Žurka je nastavljena svirkom benda Ace Sofronijevića, uz koji su zapevali skoro svi gosti.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.