SCANDAL! na licu mesta: Gastoz promovisao novi spot, od Zorice dobio tortu! (foto/video)

Izvor: Svet, 27.Okt.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! na licu mesta: Gastoz promovisao novi spot, od Zorice dobio tortu! (foto/video)

Nenad Marinković Gastoz večeras je promovisao svoj singl Namerno! Promociju mu je organizovala njegova devojka Zorica Dukić koja je čitave večeri dočekivala goste i trudila se da sve bude u najboljem redu.

Uz Gastoza je bila i njegova majka koja je večeras pokazala da joj snajka puno znači.

Nakon što je gostima prikazan spot, Zorica je na binu iznela poklon tortu koja je odmah i poslužena svim gostima.

Gastozova pesma već broji preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << 150.000 pregleda i kako stvari stoj biće veliki hit!


width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovako to Gasttozz radi NAMERNO! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2016

Nenad Marinković Gasttozz juče je premijerno predstavio spot za svoju prvu pesmu "Namerno", koja je za samo 20 sati prikupilla više od 300.000 pregleda, a sinoć je u klubu Underground napravio i promociju...U prijatnom ambijentu popularnog beogradskog kluba prijatelji, kolege i predstavnici medija...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.