SCANDAL! donosi: Ovako izgleda kada se skine Vlada Mandić! (video)

Izvor: Scandal.rs, 27.Jul.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! donosi: Ovako izgleda kada se skine Vlada Mandić! (video)

Vlada Mandić proveo je nekoliko dana u Crnoj Gori na moru! Ekipa najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! ispratila ga je u stopu, pa smo ga tako pronašli i na plaži gde se kupao sa društvom.

Pogledajte kako pliva i kako izgleda Vlada Mandić! Da li je on naš najzgodniji sportista prosudite sami!

Još ekskluzivnih fotki Vlade Mandića ali i drugih javnih ličnosti potražite samo u najnovijem broju najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! donosi: Ovako izgleda kada se skine Vlada Mandić! (video)

Izvor: Svet, 27.Jul.2016

. Vlada Mandić proveo je nekoliko dana u Crnoj Gori na moru! Ekipa najtiražnijeg i najčitanijeg tabloida SCANDAL! ispratila ga je u stopu, pa smo ga tako pronašli i na plaži gde se kupao sa društvom.. Pogledajte kako pliva i kako izgleda Vlada Mandić! Da li je on naš najzgodniji sportista prosudite...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.