Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! donosi: Aleksandra Mladenović u ulozi mlade! (foto)

Posle raskida sa Urošem Živković, Aleksandra Mladenović menja svoj život iz korena. Prvo je uradila silikone u grudima, a sada proba venčanicu, da vidi kako se snalazi u ulozi mlade! Kao što i svi vidimo, lepo je se snašla u ulozi. Pa sada svi čekamo da vidimo još i mladoženju! Marija Vukašinovićfacebook, instagram The post SCANDAL! donosi: Aleksandra Mladenović u ulozi mlade! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! donosi: Katarina Grujić promenila dečka, pa i boju kose! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2017

Katarina Grujić je nedavno raskinula sa svojim dugogodišnjim dečkom Nemanjom Buhom, a nakon njihovog raskida ubrzo je promenila i boju kose. Pritom, Kaća je promenila dečka, ali ne i frizera, pa joj njen dugogodišnji frizer Peđa Božić (na slici) pomogao da u “novi život” krene s novom frizurom!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.