SCANDAL! OTKRIVA: Bojana Rajić promenila imidž – Htela sam da imam dugu kosu!

Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! OTKRIVA: Bojana Rajić promenila imidž – Htela sam da imam dugu kosu!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Foto IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content

Bojana Rajić promenila je potpuno imidž. SCANDAL! vam predstavlja kako je Bojani za noć porasla kosa. Kada smo je pozvali da je pitamo zbog čega se odlučila na promenu, da li se to nešto novo dešava kod nje u životu ona nam je rekla:

- Uželela sam se duge kose. Dve godine mi je bila kratka a ne mogu da sačekam da mi poraste. Nestrpljiva >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sam - rekla je Bojana za SCANDAL!

Potražite novi broj SCANDAL!-a na svim kisocima. Zbog velikog interesovanja još dva dana u prodaji CECINE NOVE FOTKE U KUPAĆEM!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Dosadila joj kratka kosa: Bojana potpuno promenila imidž

Izvor: Svet, 22.Avg.2014

Bojana Rajić promenila je potpuno imidž. SCANDAL! vam predstavlja kako je Bojani za noć porasla kosa. Kada smo je pozvali da je pitamo zbog čega se odlučila na promenu, da li se to nešto novo dešava kod nje u životu ona nam je rekla:. - Uželela sam se duge kose. Dve godine mi je bila kratka...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.