SAVRŠENSTVO: Dragana Džajić vežba u teretani

Izvor: Kurir, 09.Avg.2014, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVRŠENSTVO: Dragana Džajić vežba u teretani

Ona je rekla kako sa telom kao što je njeno, čovek ne može biti skroman

Dragana Džajić sa razlogom ima jedno od najpoželjnijih tela u regionu, a ćerka legendarnog fudbalera do savršenog tela dolazi vežbanjem i vrlo vodi računa o svom izgledu, kojeg je vrlo svesna, budući da je nedavno izjavila kako sa telom kao što je njeno, čovek ne može biti skroman.

Naime, Dragana Džajić još jednom svoje pratioce na Instagramu obradovala fotografijama u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mogu uživati, posebno pripadnici jačeg pola. Prezgodna Džajićeva postavila je fotografije iz teretane i pokazala kako vežba i kako dolazi do savršenstva.

Nedavno je Dragana svojom pojavom i seksipilom kojim zrači napravila pravu pometnju u Crnoj Gori, a ništa manji bum nije napravila ni na društvenim mrežama svojim seksi fotografijama.

Ovog puta objavila je dve slike iz teretane, a izgleda da Džajićeva ne bira vreme za vežbanje, pa je napisala: "Late night workout".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.