Ružica Veljković se poliva mlekom, curi joj niz bradu - a deca u Africi gladna! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica Veljković se poliva mlekom, curi joj niz bradu - a deca u Africi gladna! (VIDEO)

Čemu to?

Praksa polivanja mlekom, koje lepe cure rade, obično na usporenom snimku, je prilično star trend. One to rade verovatno misleći da je to nekome seksi. Ako ste i vi među njima, izvinite, svaka čast ako vam se to sviđa. Iskreno, mi ne vidimo šta je tu toliko erotično ili zanimljivo. Prosuto mleko? Jaka stvar. A i šteta je, ima toliko gladnih na svetu.

Pogledajte OVDE ceo snimak ispovesti Ljube Pantović o trudnoći njene ćerke Alelsandre. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ipak, i Ružica Veljković, starleta i pobednica prošle sezone rijalitija "Parovi", odlučila je da se malo ispoliva prehrambenim proizvodom. Snimak je tu, pa procenite da li je to ono što želite da vidite, kada je Veljkovićeva (ili bilo ko drugi) u pitanju:

A post shared by ruzicaveljkovic (@ruzicaveljkovic) on Apr 20, 2017 at 3:55pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.