Ružica Veljković se oporavila posle pada u nesvest: Strah je učinio svoje, nije me Miki udario! (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Feb.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica Veljković se oporavila posle pada u nesvest: Strah je učinio svoje, nije me Miki udario! (video)

Ružica Veljković, koja je sinoć u emiisiji “Goli život”, u vili “Parova” iznenada pala u nesvest, jutros je potpuno dobro, odmara, uz preporuku lekara.

Mislim da je to od one masne hrane, koju sam jela, a možda me je stiglo i sve ono što je bilo na poligrafu, nije mi bilo svejedno. Lekari su došli, kažu da nije ništa strašno, ali ja sam se jako uplašila“, rekla je Ružica, kad se, posle pola sata vratila u program.

Pre nego što će se onesvestiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ružica Veljković se žestoko svađala sa Mikijem Đuričićem, koji ju je vređao i na kraju rekao:

Onaj ko uređuje emisiju “Parograf”, glavni reditelj “Parova” ti je namestio pitanja! Dragi gledaoci,molim vas da shvatite da ovo što gledate na televiziji nije ništa istina. Sve je laž i sve je scenario. Ništa nije onako kako vidite“.

Bivša modelsica, spremno mu je odgovorila:

Miki, ko ti je kriv što je Anđela imala seks sa Daliborom u tajnoj sobi“?

On je počeo da je vređa, optužujući je da namerno hoće da njegova devojka, Anđela Lakićević ispadne ku..va, a da ona to nije.

Ružica je divljala, donela je pisma da pročita ko je u stvari njen dečko, bila je uznemirena. Ubrzo zatim, tokom reklama, ona je pala u nesvest.

Brzo je došlo obezbeđenje i stigla je lekarska ekipa, polivali su je vodom i ona je brzo došla sebi. Za pola sata pojavila se u programu i ispričala da misli da joj je pozlilo od nečeg masnog što je ručala, ali i da je stigla zakasnela reakcija sa poligrafskog ispitivanja.

Ubrzo se drištvenim mrežama pronela neistina da je Ružicu neko udario, što je sama učesnica direktno u programu demantovala.

Pogledajte šta je Ružica rekla pošto se vratila u program:

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) PRAVA ISTINA O RUŽIČINOM PADU U NESVEST: Evo šta se stvarno desilo sa modelsicom!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016

Ružica Veljković, koja je sinić u emiisiji „Goli život“, u vili „Parova“ iznenada pala u nesvest, jutros je potpuno dobro, odmara, uz preporuku lekara..."Mislim da je to od one masne hrane, koju sam jela, a možda me je stiglo i sve ono što je bilo na..poligrafu, nije mi bilo svejedno. Lekari...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.