Rozamund Pajk će biti prvi ženski Džejms Bond?

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozamund Pajk će biti prvi ženski Džejms Bond?

Britanski političar Ed Miliband otkrio je svoju političku strategiju – želi da Džejmsa Bonda u sledećem filmu glumi žena. Vođa Laburističke stranke čak ima i kandidatkinju za tu ulogu, lepu glumicu Rozamund Pajk, koja je već bila Bondova devojka. U filmu “Umri drugi dan” iz 2002. godine glumila je Amandu Frost.

Naime, Miliband je sreo Pajk i toliko ga je zadivila da veruje da treba da uđe u istoriju kao prva žena agent 007.

Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da je ona izvrsna britanska glumica , bila bi izvrsna u ulozi agenta Bonda. Ovo je 2015. godina i mislim da treba da se ponašamo u skladu s godinama“, rekao je tokom posete studiju Magic Radio.

Polna jednakost deo je njegove kampanje, a osim što 50 posto njegovog tima čine žene, sada misli da bi isto trebali da naprave i autori filmova o Džejmsu Bondu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.