Romani Panić dosadilo da bude seksi

Izvor: Poznati.info, 19.Dec.2014, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romani Panić dosadilo da bude seksi

Romana Panić od početka svoje karijere, pa sve do danas drastično je menjala svoj fizički izgled. Ona je ubeđena da sada izgleda najbolje.

Kada se pre više od jedne decenije pojavila kao kratkokosa Banjalučanka koja je forsirala dečački imidž. Kosa je porasla, a suknja se vremenom skratila. Romana je sa godinama postajala sve seksepilnija.

Ugradila je silikonske grudi i korigovala usne. Ofarbala se u crnu boju i pustila kosu. Mnogi se slažu da je tada izgledala najbolje u karijeri. Romana u poslednje vreme izgleda kao da ne vodi preterano računa o izgledu. Ošišala se i batalila atraktivne krpice.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.