Romana Panić otkrila zašto je i dalje sama!

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romana Panić otkrila zašto je i dalje sama!

Romana Panić gostovala je u emisiji "Magazin In", gde je veoma iskrenim odgovorima iznenadila gledaoce i otkrila razlog zbog kog je i dalje sama.

Tema emisije Sanje Marinković bila je o muško-ženskim odnosima, te je pet dama odgovaralo na veoma provokativna pitanja poznate voditeljke. Iako je veoma zadovoljna svojom dosadašnjom karijerom, Romana Panić nije baš imala sreće u ljubavi, a razlog njene samoće je kako i sama pevačica kaže, to što ima svoje mišljenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
"Uvek imam mišljenje, zato sam i sama", izjavila je pevačica i dodala da devojke koje nemaju svoj stav ili koje samo klimaju glavom svom izabraniku, uvek bolje prođu od onih koje kažu šta misle.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.