Romana: Neću, valjda, posle šefa montaže da spadnem na montažera?

Izvor: Svet, 30.Jan.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romana: Neću, valjda, posle šefa montaže da spadnem na montažera?

Pop pevačica Romana Panić našla se u pre nekoliko dana u „skrivenoj kameri“ emisije „Premijera“ gde su joj namestili montažera da je muva, a pevačica je pala na njegovo zavođenje.
Nakon što je saznala o čemu je reč, nije se naljutila, već je sa momkom otišla na večeru, a onda je otkrila da li se nešto dogodilo među njima.
Neću, valjda, posle šefa montaže da spadnem na montažera? (smeh) Bilo je jako simpatično, išli smo prvo na jedno piće, pa na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << večeru. Ja sam ga častila, kao što sam obećala. Nije bilo nikakvog držanja za ruke, ne postoji nikakva ljubavna romansa sa nekim koga sam upoznala to veče. Mislim, to su već glasine“, otkrila je Panićeva u „Premijeri“.
Izvor: Opera
Foto: Scandal, Ivan Vučićević

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ROMANA O SKRIVENOJ KAMERI: Neću posle šefa montaže da spadnem na montažera!

Izvor: Kurir, 30.Jan.2015

Tokom "skrivene kamere“ bljesnule su varnice, a da li su ušli u neku emotivnu priču ostalo je nepoznato..Pop pevačica Romana Panić našla se u pre nekoliko dana u "skrivenoj kameri“ jedne emisije gde su namestili montžera da je muva, a pevačica je pala na njegovo zavođenje...Nakon što je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.