Rijana ponovo u vezi sa kontraveznim reperom?! FOTO

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana ponovo u vezi sa kontraveznim reperom?! FOTO

Popularna pevačica Rijana objavila je novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram koja je navela medije da spekulišu da je ponovo u vezi sa kontraveznim reperom.

Naime, Rijana je nedavno imala uspešni nastup na MTV-u, a njen bivši dečko, reper Drejk, iskoristio je priliku da čestita pevačici putem uličnog panoa. Rijana je fotografisala pano i objavila na društvenoj mreži Instagram. Možda ne bi dovela medije do situacije da spekulišu da se pomirila sa Drejkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da u opisu fotografije nije pisalo:''Kad je poseban''. Pogledajte fotografiju:

When he extra ❤🏆!!!

Фотографија корисника badgalriri (@badgalriri) дана 26. Авг 2016. у 3:43 PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.