Revolucija: Unreal Engine 4 dostupan je svima i potpuno je besplatan!

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revolucija: Unreal Engine 4 dostupan je svima i potpuno je besplatan!

Epic Games napravio je zaista neverovatan korak pa je odlučio da od danas njihov Unreal Engine 4 bude potpuno besplatan i dostupan svima koji žele da razvijaju igre!

Ako se pitate koji je njihov interes u svemu, Epic namerava da od ostvarenih prihoda prisvaja pet procenata i to samo ukoliko igra kvartalno ostvari više od 3000 dolara. U prevodu, ako zaradite 2999 dolara, sav novac ostaje vama. To znači da se na zaradu od 10.000 dolara Epicu treba isplatiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << skromnih 500 dolara. Ovaj potez može se smatrati genijalnim jer ne samo da će Unreal Engine 4 masovno početi da se koristi čak i u indi igrama već bi to trebalo da donese veliki profit samoj kompaniji. Unreal Engine 4 i do sad je bio vrlo jeftin jer se mogao iznajmljivati za svega 19 dolara mesečno- u prošlosti, za prava na engine kompanije su izdvajale desetine i stotine hiljada dolara. Videćemo hoće li i naše kompanije iskoristiti ovu pogodnost.

Izvor i foto: screenfun

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.