Rekli su mu da ne zna da glumi. Sad ima milione i omiljenu glumicu za ženu!

Izvor: Prva.rs, 07.Feb.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekli su mu da ne zna da glumi. Sad ima milione i omiljenu glumicu za ženu!

Ešton Kučer, miljenik ženske publike. Sa Milom Kunis ima ćerkicu i uživa u njenom detinjstvu.
Evo nekoliko interesantnih podataka koje sigurno niste znali o Eštonu.
Kreirao je MTV šou "Punk'd" 2003. godine zajedno sa svojim prijateljem Džejsonom Goldbergom. Uzet je u obzir za ulogu Betmena 2005. godine, ali je ipak više sreće imao Kristian Bejl. Njegov prvi brak, sa Demi Mur, bio je njen treći. Izgubio je i ulogu u „Perl Harboru“ 2001. godine. Odigrao ju je Džoš Hrtnet. Ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dva spojena prsta na desnom stopalu. To značu da su povezani plovnom kožicom.
Zbog manekenstva je izgubio stipendiju na Ajova univerzitetu. Studirao je biohemijski inženjering. Irskog je porekla Iako sada ne zna šta će s lovom i ulaže je u mnoge kompanije i startap projekte, nekada je bio potpuno dekintiran da je davao krv da bi platio studije. A znao je i da pere podove po firmama. Ima restoran u Los Anđelesu koji se zove „Dolče“. Ima blizanca Majkla koji je rođem sa srčanom manom.
Nadimci su mu Aš i Kuč. Demi je znala da ga zove Mr Boss (gospodin Šef) jer je voleo da sve drži pod kontrolom. Iako mu je prvo ime Kristofer, odlučio je da koristi svoje drugo ime jer je u modnoj agenciji već postojao model s njegovim imenom. Reditelj Kameron Krou mu je jednom prilikom rekao da nema pojma da glumi. Visok je 188 cm Uvek je upadao u nevolje ili ih je nameštao pa je tako sa 18 bio uhapšen jer je provalio u školu sa prijateljem i ukrao pare iz mašine za grickalice.​

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.